Service

Alle biler trenger vedlikehold!

Service en gang pr år er en god forsikring for at din bil har det best mulig til en hver tid. Gammel olje og skittene filter gir dårlig funksjon og kan i verste fall gi deg uforutsette kostnader.

Vi bytter:

-Olje -Oljefilter -Luftfilter -Cupéfilter -Batteri -Lyspærer -Hjul -Dekk m.m…

Ved f.eks oljeskift benytter vi konsekvent en motorflush (med mindre annet er avtalt), altså et rensemiddel vi tilsetter i den gamle oljen. Vi lar bilen gå i ca 10 min med rensen i så den får tid til å løsne og vaske ut avleiringer og slam som dannes underveis ved bruk av bilen. Dette er det ikke mange som tilbyr, men vi mener dette er helt nødvendig for at din motor skal ha det best mulig. Det kan faktisk sammenliknes med en kaffetrakter, den må avkalkes innimellom for at kaffen ikke skal smake surt og ekkelt.

Vi forhandler olje fra Liqui Moly. Liqui Moly er Tysklands Nr.1 innen bilkjemi, og det merker vi på produktene da vi har hatt meget gode resultater ved bruk av disse produktene. Flere av våre kunder har samme erfaring og kommer stadig innom for og handle produkter i vår butikk her på Svartskog.

Vi har lang erfaring, topp moderne utstyr og kort ventetid.

Kontakt oss i dag for en time til din bil!