Om oss

DL TUNING

DL Tuning ble startet i 2013 av Didrik Lysell og etablert på Gamle Mossevei 75 på Svartskog, ikke langt fra det nostalgiske landemerket «Tyrigrava». Den gamle bensinstasjonen fra 1933 er vel i nyere tid kanskje mest kjent for antirust-verkstedet som lå her før. Flere Norske filmer er spilt inn her i årenes løp, Olsen-banden og Børning 3 kan nevnes som de 2 største.  

Vår nisje er automatgirflushing, oljeskift og DPF-rensing (Dieselpartikkelfilter).

I 2018 åpnet vi opp en bilpleie/detailing avdeling da en gammel lidenskap ble vekket til livet samtidig som vi fikk større lokaler som måtte fylles. Vi utfører alt fra håndvask til større polering og coating-jobber. Kvalitet fremfor kvantitet er et motto vi jobber etter, det gjenspeiles i jobbene vi gjør.

Vår hovedleverandør av bilkjemi er anerkjente LIQUI MOLY fra Tyskland, de har noen av de beste produktene på markedet når det gjelder olje og additiver. Vi bruker også i hovedsak kun kvalitets-filtre fra MANN, de er original-leverandør og en av de største aktørene på markedet innen filter, de leverer mye til bilfabrikkene rundt om i verden.

På bilpleie-delen er vi sertifisert for coatinger fra Modesta og Carpro. Vi forhandler produkter fra Mac-serien, Nielsen Chemicals m.m og bruker bare produkter med den høyeste kvalitet.

Med store varemerker i ryggen kan vi garantere for at kvaliteten på det vi leverer er av ypperste klasse. Når du benytter deg av våre tjenester lover vi deg at bilen din får den pleie den fortjener!

Her på Svartskog har vi butikk hvor du kan kjøpe produktene vi forhandler samt et lite utvalg bilrekvisita.      

Har du spørsmål er det bare å ta kontakt pr tlf/mail eller komme innom for en hyggelig prat om du er i nærheten.

Velkommen skal du være!

DL Tuning Bilpleie & service

Gamle Mossevei 75
1420 Svartskog
TLF: 40178238
Epost: didrik@dltuning.no

Facebook: dltuning
Instagram: dl_tuning_bilpeleie_service

KART / FINN OSS