Interior Detail

Det er lite som er mer ukomfortabelt enn en skitten bil innvendig. En interiør-detail kan være alt fra en lett støvsuging til mer omfattende dyp-rensing av seter og tepper hvor f.eks setene blir demontert ut av bilen for at vi skal komme til i absolutt alle kriker og kroker. Vi bruker flere forskjellige maskiner og utstyr alt etter som hva som skal vaskes eller renses da det ofte er forskjellige fremgangsmåter. Ved benyttelse av f.eks damp vil vi også kunne fjerne bakterier som kanskje har bosatt seg både i tepper og seter. Merker du en odør fra klimaanlegget ditt ved oppstart kan det hende du også trenger en rens av dette, da det ofte forekommer bakterievekst her pga fuktighet og temperaturforskjeller. Vi renser også klimaanlegg med dertil egnet utstyr (se info i menyen AC-service).

Er interiøret ditt rent vil det heller ikke dannes ubehagelig odør som sjenerer medpassasjerer og ikke minst deg selv. Et rent interiør vil gjøre kjøreturen hyggeligere og ikke minst mer behagelig med tanke på din helse.

Vi har også mulighet for og behandle bilen din med ozongenerator for og bli kvitt sterk odør fra f.eks sigaretter eller husdyr.

En lettere innvendig vask tar som regel ca 2-3 timer men en dyp-rens vil kunne ta opptil 1 hel dag, kanskje lenger da interiøret må tørke da det blir brukt vesentlig mer vann.

Vi renser og behandler også skinnseter. Vi vasker skinnet skånsomt og pleier det med utvalgte produkter spesielt beregnet for skinn for og forhindre at skinnet sprekker opp. Vi tilbyr også skinn-coating fra Modesta om du ønsker en langvarig beskyttelse av dine delikate skinnseter. Blankt skinn er skittent skinn, matt skinn er rent skinn…

Pris fra 500,- ink mva.