Automatgirflush

Vi bytter olje og flusher din automatgirkasse!

Alle girkasser trenger oljeskift og ved bruk av moderne utstyr kan vi gjøre dette for deg på en sikker og fullverdig måte. Flere bilprodusenter hevder at deres girkasse har «life time» olje, dette er ikke tilfelle da all type olje blir slitt ved bruk. Molekylene i oljen blir brutt ned over tid og mister mye av sin smøreevne som resulterer i mekanisk slitasje.

Ved tradisjonelt oljeskift med «tapp-av-og-fyll-på» vil du ikke få byttet ut all oljen i girkassen (ca 20-30%) I prinsippet fyller du ny olje i gammel olje og den nye oljen er foringet.

Vi kobler  på en maskin som lar oss vaske ut gammel og slitt olje 100% før vi fyller ny frisk olje tilbake. Mange kunder opplever sin bil som «ny» etter en fullverdig flush av girkassen. Vi anbefaler oljeskift/flush og filterskift (for de girkassene som har filter) på intervall foreskrevet av oljeprodusenten, lar man det gå for lenge og girkassen får en mekanisk slitasje som et resultat av dårlig vedlikehold er det dessverre lite vi kan gjøre, da må girkassen overhales eller byttes.

Vi bruker utelukkende olje fra Liqui Moly, Tysklands #1 innen olje og additiv. Med det i bakhode kan du være sikker på at din bil får det beste markedet har og tilby hos oss.

Bestill time før det er for sent!